Hoe inschrijven?

Opendeurdagen! Iedereen welkom!

PEUTERBORREL 15 FEBRUARI 2022 & 18 FEBRUARI 2022 van 16:00 tot 19:00

Kom kennismaken met de school, de leerkrachten en de klas. Maak vooraf een afspraak op het nummer 056/41 35 93.

Inschrijvingen peuters - geboren in 2020

Tussen 7 maart en 20 maart 2022 kan er worden aangemeld via www.naarschoolinmenen.be . Aanmelden is verplicht. Wacht niet te lang om uw plaats te reserveren op onze school !! Neem contact op voor meer info 056/41 35 93 of via mail info@vbsrekkem.be .

Benieuwd wanneer uw kleuter mag starten op school? Bereken het hier.

• Ouders die hun kind(eren) in onze school wensen in te schrijven kunnen altijd contact opnemen met de leerkrachten, de directeur, leden van het oudercomité .

• De inschrijvingen gebeuren bij voorkeur op school zelf of desgewenst tijdens een huisbezoek. Door de coronamaatregelen kunnen we u enkel op afspraak ontvangen en/of online inschrijven.

• De inschrijving is pas geldig als:

• wij in het bezit zijn van een afschrift van de geboorteakte of een kopie van de SIS-kaart (met vermelding van het rijksregisternummer);

• wij in het bezit zijn van een verklaring van de ouders dat het een eerste inschrijving of een schoolverandering betreft;

• het schoolreglement door de ouders gelezen en ondertekend is.

• De peuters mogen in een school worden ingeschreven, vanaf de leeftijd van 2 jaar en 6 maanden. Als ze jonger zijn dan 3 jaar, worden ze pas in de school toegelaten vanaf de instapdatum na hun inschrijving.

Inschrijvingen peuters - geboren vóór 2019

Wij hebben nog enkele plaatsen vrij voor nieuwe peuters, kleuters en leerlingen. Maak een afspraak voor meer inlichtingen en/of een rondleiding op het schoolnummer 056/41 35 93.